FAQ

De e-learning staat open voor iedereen. Zoek je een job of heb je al een job, maar zit je nog met vragen rond uitzendarbeid? Bekijk dan zeker onze site!

Om te weten welke info moest opgenomen worden, hebben we onze partners aangesproken. Er zijn 2 werkgroepen samengesteld: één groep werkte specifiek rond de wetgeving en één groep werkte alle praktische vragen rond uitzendarbeid uit. Verder is alles nagelezen door de juridische diensten en door P&I wat het luik rond veiligheid betreft. Pimento las alles na zodat het ‘jongerenproof’ zou zijn en uiteindelijk nam Wablieft ook nog eens de teksten door en gaf ons advies omtrent klare taal.

In de werkgroepen die de inhoud bepaald hebben, zaten een groot aantal jongerencoaches en begeleider. Daarnaast organiseerde VFU een 2-tal workshops met jongeren zelf en doorliepen we samen met hen het visuele en inhoudelijke van de e-learning. Bovendien werkten een stagiair én een uitzendkracht (die beiden ook binnen de ‘jongeren’ doelgroep vielen) aan de ontwikkeling van de e-learning.