5 redenen om altijd eerst Interim Info te checken.

#1 Interiminfo: biedt een antwoord op alle vragen rond uitzendarbeid

Interiminfo.be is een initiatief van het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten (VFU) dat in het leven werd geroepen in het kader van het project Welqome (www.welqome.be).
Interiminfo.be is het eerste e-learningplatform over uitzendarbeid. Het concept kan sinds zijn lancering op veel bijval rekenen en kende grote successen. Daarom wordt het regelmatig gebruikt in diverse workshops en infosessies om een antwoord te bieden op alle vragen over uitzendarbeid.

#2 Interiminfo: een update diende zich aan

Het uitzicht en de inhoud van het vorige e-learningplatform konden een opfrisbeurt gebruiken.

Uitzendkantoren, juristen, jongerencoaches en vrijwilligers kwamen samen in werkgroepen en brainstormden over de inhoud van de nieuwe e-learningtool. Om echt alle vragen te kunnen beantwoorden, van start tot finish, hebben we ervoor gekozen om het volledige traject uit te tekenen: van ‘werk zoeken’ tot ‘einde opdracht’.

#3 Interiminfo: toegankelijkheid en vlotte navigatie primeren

Om beter en gestructureerder te kunnen informeren, werd gekozen om te werken met verschillende hoofdstukken. De bezoeker heeft de keuze tussen het ‘geleid’ doorlopen van het volledige platform of om rechtstreeks door te gaan naar een specifiek hoofdstuk en zo zijn of haar vraag sneller beantwoord te krijgen. De zoekmodule is zo ontwikkeld dat tijdverlies tot een minimum wordt beperkt.

#4 Interiminfo: vanuit elke hoek geïnspecteerd/ niets aan het toeval overgelaten

Om de waterdichtheid van het platform te garanderen, werd tijdens een tweetal workshops gevraagd naar de mening van HR-studenten. Zij kregen de kans om hun feedback te formuleren over de inhoud en het visuele aspect van de vernieuwde e-learning. Dit zowel vanuit het standpunt van consulent als uit dat van de werkzoekende/jobstudent. Daarnaast deden we een beroep op advies van Pimento, het kenniscentrum binnen het netwerk Chirojeugd Vlaanderen, over hoe er het best wordt gecommuniceerd naar jongeren toe. Tot slot namen we Wablieft onder de arm om de e-learning na te lezen.

#5 Interiminfo: altijd voor verbetering vatbaar

Het e-learningplatform is een dynamische tool die mee evolueert. Het relevant houden ervan staat dan ook bovenaan het prioriteitenlijstje. Ontdek je een fout of denk je over informatie te beschikken die een meerwaarde kan betekenen voor onze bezoekers? Aarzel niet en laat het ons weten via de contactpagina op de website. Alvast veel leerplezier!

Overtuigd?
Ga als de bliksem naar de e-learning en ontdek alles over uitzendarbeid!